Ξενώνας "Αγριοροδιές"

Καρυά
Δήμου Λύρκειας Αργολίδος

Η Φύση

Μοναδικά ελκυστική για κάθε εποχή, επιφυλάσσει υπέροχες εναλλαγές στους επισκέπτες. Αγριοροδιές, καρυδιές, πουρνάρια, σφενδάμια, πλατάνια, έλατα κυριαρχούν στο τοπίο και αγκαλιάζουν τα σπίτια του χωριού. Το κλίμα ξηρό σε ξεκουράζει και σε αναζωογονεί. Η ομορφιά , η πολυχρωμία, η ποικιλία και η εναλλαγή είναι παρούσα σε κάθε εποχή.

Το φθινώπορο , η έκρηξη των χρωμάτων, τα οργωμένα χωράφια, η αυστηρή ομορφιά των γυμνών δένδρων αλλά και το πυκνό χιόνι το χειμώνα, τα ανθισμένα δένδρα, το καταπράσινο χαλί και η ευωδιά που γεμίζει την ατμόσφαιρα την άνοιξη ,το πράσινο, η δροσιά , τα γάργαρα νερά το καλοκαίρι, είναι όλα όσα κάνουν την Καρυά μοναδικό προορισμό την διάρκεια όλου του χρόνου.

Με ορμητήριο τον παραδοσιακό ξενώνα Αγριοροδιές θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τον χειμώνα τις μοναδικές ομορφιές της ορεινής Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Κορινθίας και το καλοκαίρι να κολυμπήσετε στις υπέροχες παραλίες του Αργολικού κόλπου. Ιδανικός προορισμός για φυσιολάτρες, μιας και δίνει την δυνατότητα να κάνουν πεζοπορία, να ανέβουν στο Αρτεμίσιο, 1972μ. υψόμετρο, να διασχίσουν το καταπληκτικό πλατανόδασος και το μονοπάτι του «Πρίνου», να κάνουν Μountain Bike και τοξοβολία.

Επίσης ένας μοναδικός προορισμός για 4Χ4 που προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις, διαφορετικές εμπειρίες και μοναδικές απολαύσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Η κομβική θέση του ξενώνα επιτρέπει στον επισκέπτη να ζήσει από κοντά όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες που γίνονται στις Μυκήνες, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους, στην Αρχαία Τίρυνθα και το Παλαμίδι , στην Αρχαία Κόρινθο και την Τρίπολη.

Για το βράδυ αν δεν επιλέξει κανείς την ησυχία του χωριού έχει την δυνατότητα να διασκεδάσει στη νυχτερινή ζωή που προσφέρουν το Άργος και το Ναύπλιο.